נמסיס טרמיטים – השיטה החדשנית לחיסול טרמיטים
אתם אוהבים את הבית שלכם, אך מסתבר שהטרמיטים אוהבים אותו לא פחות. הם נהנים לאכול, לכרסם ולפורר את חלקי הבית, בעיקר את אלו שעשויים מעץ.
החדשות הטובות? כיום ישנה שיטה חדשנית ומתקדמת להדברת וניטור טרמיטים, כך שלא תצטרכו לסבול מהתופעה. איך השיטה פועלת? במה היא שונה משיטת הקידוח הידועה, ואיך עושים את זה נכון? מיד נסביר לכם את הכל.
מה זה נמסיס טרמיטים והאם זה יעיל?
שיטה מנצחת להדברת טרמיטים
טיפול בטוח ולא מזיק לסביבה
עובדים בכל הארץ
רישיון המשרד להגנת הסביבה
חיסול טרמיטים בבית, בעץ, בחצר…
להזמנת ההדברה חייגו:
055-970-5872
תהליך ההדברה בשיטת נמסיס, איך זה עובד?
התקנת המערכת נמסיס – ראשית המדביר יתקין את המערכת בסמוך למקומות הנגועים בטרמיטים, במטרה לאתר ולזהות אותם. המערכת פועלת בשיטת ניטור, ניהול והדברת הטרמיטים, מכילה את החומר 'תאית' הקיים בעץ, המושך את הטרמיטים אליו.
חיסול הטרמיטים – בשלב השני החומר הפעיל במערכת יתחיל לעבוד ובעצם ימשוך את הטרמיטים אליו. חשוב לציין שהוא ימשוך רק את הטרמיטים הקיימים בבית, ולא יזמן "אורחים" נוספים שנמצאים באזור. כמו כן רמת הרעילות נמוכה מאוד ואינה פוגעת באדם ובסביבתו.
אכילת הפיתיון – ברגע שהטרמיטים יובילו את הפיתיון אל המושבה כולה, כך גם הם יעזרו בחיסול אם המושבה, המלכה, המלך וכל יושביה. בו זמנית, זה ימנע מהם להרוס חפצים אחרים שעשויים מעץ.
מה ההבדל בין קידוחים לבין מערכת הנמסיס? יתרונות וחסרונות
סוג השיטה | יתרונות | חסרונות |
קידוח | שיטה נפוצה ומוכרת לכל מדביר, אינה דורשת כלים מיוחדים מלבד מקדח מתאים וחומרי הדברה להחדרת החומר. זוהי שיטה אפקטיבית ומוכחת לאורך שנים. מתבצעת באופן מדויק וממוקד יחסית. | הקידוח גורם לנזקים כמו חורים במבנה הבית, הרצפות, הקירות ועוד. בשיטה זו חייבים להחדיר חומרים רבים כדי למצות את השיטה. |
מערכת נמסיס | שיטת ההדברה אינה גורמת לנזקים במבנה הבית, מכילה חומר מופחת ברעלים שאינו פוגע בסביבה, פועלת בשיטה של האכלה משותפת בקרב הטרמיטים, כך שהם מסייעים בחיסול המושבה. | כדי שהשיטה תעבוד באופן אפקטיבי חשוב לזהות את סוג הטרמיטים ומיקום בשטח. אם ההתקנה של המערכת לא בוצעה כראוי, זה גם יכול לפגוע ברמת היעילות. |
כך תתקינו את מערכת נמסיס בבית בצורה מקצועית ובטוחה
1. רק מדביר מוסמך – רק מדביר טרמיטים בעל רישיון רשאי להתקין את המערכת ולבצע הדברה נגד טרמיטים. חברת 'הדברה סנטר' מציעה שירותי הדברה מקצועיים, עם רישיון והסמכה מתאימים.
2. התקנת המערכת – המדביר יתקין את המערכת תוך שהוא משתמש בכפפות לטקס שאינן מכילות כל ריח, כדי לא לבלבל את הטרמיטים או לגרום להם להירתע.
3. שימוש בפיתיון – המדביר ישתמש בחומר פיתיון שמתאים למערכת, המכיל כלורופלוזורון אותו יערבב עם מים מזוקקים או מינרלים, ויניח את העיסה בשקית.
4. מערכת הניטור – את השקית יש להניח במקומות הנגועים בהם יש טרמיטים, במטרה למשוך את הפועלים לשם, שאלו ישתפו את החומר האכיל עם שאר הטרמיטים במושבה.
5. בדיקה וניטור – המדביר יחזור למקום לאחר כחודש וחצי כדי להעריך את המצב, לבדוק האם כל הטרמיטים חוסלו, או האם יש צורך בהוספת חומר נוסף.
מנצחים בקרב – תוך כמה זמן מערכת נמסיס תחסל את הטרמיטים?
השמדת הטרמיטים בהקדם זו משימת העל של המדביר, אך יש לקחת בחשבון מספר גורמים שיעזרו להעריך מתי תנצחו בקרב.
* כמה טרמיטים יש לכם בדירה – בדרך כלל מושבות של טרמיטים מכילות כמות עצומה של פריטים, בסביבות 50 אלף במושבה אחת. חשוב לקחת בחשבון את גודל המושבה, וכמה מושבות סך הכל יש לכם בבית.
* מיקום הטרמיטים – גורם חשוב שמשפיע על אפקטיביות המערכת הוא מיקומם של הטרמיטים. האם טרמיטים נמצאים בעומק הקירות, האדמה או המשקופים? ככל שהם רחוקים יותר מהמערכת, כך גם התהליך יתארך.
* מזג האוויר – גם למזג האוויר, לעונת השנה ולטמפרטורה באזור ישנה השפעה על התהליך. ככל שהאוויר לח יותר, בעיקר באזור שבו המערכת מותקנת והדרך שמובילה לשם, כך יגבר הסיכוי שהטרמיטים ימשכו לשם.